Beleggen in beursgenoteerde
Small, Micro en Nano caps.

Met name in VK, Benelux en Ierland.

Netto rendement van +9% per jaar door beheerder behaald gedurende 25 jaar

Beleg samen met de
oprichter/beheerder.

Een aanzienlijk deel van het fondsvermogen komt van beheerder en naaste familie.

De Britse beurs is momenteel 1 van de goedkoopst geprijsde beurzen ter wereld.

volgens Morgan Stanley

Enthousiast? Laat hier uw gegevens achter en we nemen contact met u op.

Vul uw gegevens in, en u ontvangt onze prospectus zo spoedig mogelijk in uw mailbox


gemiddeld +9% rendement sinds 1993

over Janbelco

Ludo Jansen

Algemeen directeur

Ludo heeft een achtergrond in de zorgsector en grondstofwinning. Hij is sinds het midden van de jaren ’80 geïnteresseerd geraakt in beleggen. Vanuit hobbyisme en zelfstudie zijn de steeds professioneler geleide voorlopers BBC en Janbelco cvba van het Fonds ontstaan.

Ludo is de initiatiefnemer van het Fonds. De twee leden van de Fondsdirectie vullen elkaar onderling aan. Gezamenlijk committeren zij zich aan een tijdsbesteding op jaarbasis tussen 1,0 en 2,0 FTE. Zie voor een uitgebreider curriculum vitae van elk lid van de Fondsdirectie de prospectus bijlage V. In geval van verdere uitbreiding van het Fondsomvang boven € 5 mln, zal mogelijk de personele bezetting van het Fonds worden uitgebreid.

drs. Bert Iedema RA

Financieel directeur

Bert studeerde economie en accountancy aan de Vrije Universiteit te Amsterdam en richtte in zijn studietijd het Luzac College op. Hij bouwde aansluitend een internationale carrière in financieel en general management op bij bedrijven als Sara Lee, Friesland Campina en SHV. In 2000 werd hij financieel directeur bij Granaria Holdings, een single family office. Na een jaar werd hij voor een periode van vijf jaar algemeen directeur hiervan. In die periode investeerde Granaria in beursgenoteerde aandelen in Nederland en onroerend goed in Nederland en de USA en verwierf zij controlerende belangen in private bedrijven in Europa en de USA. Tevens richtte Bert namens Granaria samen met 2 andere families een investeringsfonds op gericht op bedrijven in de turn-around fase. Bert vervulde gedurende zijn carrière ruim 20 commissariaten in 5 landen en is momenteel voorzitter Raad van Commissarissen van NVM Holding B.V. en Flynth Accountants B.V. Hij is zelfstandig consultant financiering en boardroom coach en doceert aan het Erasmus Governance Institute.

Janbelco

Janbelco B.V. is een closed end
beleggingsmaatschappij met een
looptijd tot december 2029 en gevestigd te Naarden. Zij is eind 2017
opgericht door Ludo Jansen, woonachtig te Peer, België, via zijn Belgische holding Janbelco CVBA.

Sinds de oprichting heeft Ludo Jansen, samen met zijn familie, via Janbelco CVBA Eur 1,2 miljoen geïnvesteerd in Janbelco BV.

De beheerders zijn Ludo Jansen, algemeen directeur en drs. Bert Iedema RA, financieel directeur. Mevrouw mr. José Bosman is compliance officer.

investeringproces

stap mee in de
beleggingsfilosofie van Janbelco